VM Carpetilla on yli 30 vuoden kokemus mattojen teosta erilaisiin julkisiin tiloihin aina kirkoista ja pankeista päiväkoteihin ja hotelleihin.

VM Carpet tunnetaan hyvästä laadustaan, ainutlaatuisesta pohjauksestaan sekä joustavasta toiminnastaan. Viime vuosina VM Carpet on erityisesti panostanut kovan kulutuksen tiloihin ja kokolattiamattoihin. VM Carpet pystyy tuottamaan lähes minkä muotoisia mattoja vain hyvistä ja laadukkaista materiaaleista.
Lataa projektiesitteemme täältä.

Kokolattiamatto: laattaa tai rullaa

Tekstiilimattolaattojen käyttö on viime aikoina lisääntynyt ja niiden tarjoamat mahdollisuudet ovat laajat. Laattoja on helppo kuljettaa esimerkiksi hississä ylempiin kerroksiin. Voit myös tarvittaessa vaihtaa vaikka vain yhden laatan. Rullasta asennettuna kokolattiamatto on jonkun verran edullisempi vaihtoehto ja isoon tilaan sen asentaminen sujuu kätevästi. Molemmat parantavat tilan akustiikkaa.

Käytännöllinen ja mukava villa

Luonnonmateriaaleista erityisesti villa on käytännöllinen ja matoissa hyvin toimiva materiaali. VM Carpetin mallistosta löytyy monia upeita villamattoja niin kokolattiamatoksi kuin palamatoksi sopivia, esimerkiksi Centre Point, Bakerloo ja Tunturi

Mahtavat muotomatot

VM Carpetilla on pitkä kokemus erilaisista muotoon leikatuista matoista. Monet matot leikataan neljä metriä leveästä rullasta, joka on 30-60 metriä pitkä, asiakkaan toiveiden mukaan saadaan leikattua melkein mikä tahansa muoto. Muotoon leikattujen mattojen materiaaliksi soveltuvat parhaiten nukkamatot, kuten Romance, Tessa, Pilvi ja Satine. Myös kantattavista matoista voidaan leikata erikoismuotoja, mutta kanttaus asettaa omat rajoituksensa esimerkiksi kulmien suuruudelle.

Kaikenlaisia kuvioita

Kuvioilla tilaan saa helposti eloa ja ilmettä. Printti on kätevä tapa saada yksilöllisyyttä sisustukseen. Toinen vaihtoehto on ylellinen käsintehty nukkamatto. VM Carpetilla on käytössään parhaat yhteistyökumppanit molempien tekoon.

Ainutlaatuinen pohjaus

VM Carpeilla on käytössään ainutlaatuinen pohjausmenetelmä. Lähes kaikissa rullasta leikattavissa matoissa on EVAPOLYTEX- tai EVA-pohjaus. Puhtaat materiaalit takaavat turvallisuuden. Pohjaus on hajuton, ei jätä jälkiä tai muuten vahingoita lattiaa. Se sopii kaikille lattioille, myös lattialämmitteisille. Liukueste pitää maton jalan alla paikallaan.

Vinyylilattiat

Kaikkiin tiloihin ei aina haluta tekstiilimattoa tai palamaton alle halutaan kovaa kulutusta kestävä sileä lattia. Silloin paras ratkaisu on vinyylilaatta. VM Carpetin vinyylimallisto on laadukas ja tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja. Vinyylejä on sekä lattiaan liimattavana laattana kuin click-systeemillä helposti niin sanotusti uiviksi asennettavia vaihtoehtoja.

Projektimyynti

Minna Kivelä
Puh. 045 224 2060
minna.kivela@vmcproject.fi

Referenssit

Olemme toimittaneet mattoja mm. seuraaviin kohteisiin:
Ulkoministeriö/Suomen suurlähetystöt eri puolilla maailmaa
YLE
MTV 3
Moskito Television
TV 7
Puolustusvoimat
HUS
Tesla
Turun kaupunki
Oulun kaupunki
Porin kaupunki
Uusikaupunki
Sulkavan vankila
Apple store Helsinki
Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri
KYS/Alavan sairaala
Hollolan kunta
Muuramen kunta
Tohmajärven kunta
Hämeenlinnan kaupungin kirjasto
Järvenpään seurakunta
Nordea
POP Lappajärvi
Frami Seinäjoki
Into Seinäjoki