Olemme mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä tuotteidemme taustalla.

”Lähdimme mukaan kampanjaan, koska haluamme liputtaa suomalaisen työn puolesta. Suomalaiset tuotteet ja palvelut työllistävät Suomea. Avainlippu on osoituksena siitä. Suomessa valmistetut tuotteet ovat lisäksi kestäviä, luotettavia ja turvallisisa. Kaikilla VM-Carpetin matoilla, jotka valmistetaan alusta loppuun omalla tehtaalla, on Avainlippu-merkki”

 

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

Jokainen suomalaiseen tuotteeseen kohdistuva ostopäätös luo uusia työpaikkoja. Kaikkien panosta tarvitaan. Opetellaan uusi kysymys hankintoja tehtäessä: ”Onhan siinä avainlippu?”
www.avainlippu.fi